7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Блякпул – Брадфорд (08-09-2018)

Футболни прогнози права колонка залог
Прогноза за двубоя от Лига 1, Англия

Блякпул допусна само една загуба от изминалите шест кръга, като в последния от тях запази равенството срещу непобедения досега тим на Уолсол. Отбора все още не може да намери своя нов мениджър, но дори след напускането на Гари Боуър футболистите му нямат загуба. Срещу Брадфорд своя дебют с фланелката на Блякпул ще направи защитника Райън Маклафлин. Единственият осъстващ в лагера на домакините остава Джими Райън.

Брадфорд играе трудно далеч от дома, като спечели единствените си точки в откриващия двубой, при визитата си на Шросбъри. След това Брадфорд записаха и един успех у дома, с което се изчерпват успехите им в останалите мачове. Полузащитника Шон Сканел се очаква да се завърне в игра. Полузащитника пропусна последния мач на отбора среу Флиитууд, но вече е възстановен. С проблеми остават Алекс Джоунс и Тайрел Робинсън, които пропускат предстоящото гостуване.

Интересен факт преди началото на този мач е обстоятелството, че нито един от изиграните 21 мача между тези два отбора досега не е завършвал с равенство!

Прогноза: Двоен Шанс – Блякпул или Брадфорд

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации