8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Бокс на живо: Кубрат Пулев – Кевин Джонсън, онлайн 28 апр 2017

Кубрат Пулев – Кевин Джонсън ще се изправят един срещу друг на 28 април 2017 г. в София, Арена „Армеец“ от 18:00 часа българско време. Гледайте на живо битката между двамата претенденти за световната титла на Международната боксова федерация. Срещата ще се предава пряко, директно в ефира на телевизия Diema Sport с онлайн залози и топ предложения за големи печалби тук:

Кубрат Пулев, който към настоящия момент е носител на интерконтиненталната купа ще трябва я защити от съперника си – американеца Кевин Джонсън, който всъщност е и бивш претендент за Световната титла. Кубрат Пулев и Кевин Джонсън ще се изправят един срещу друг на кантара в утрешния ден, преди началото на срещата, но вече е ясно, че „кобрата“ е с приблизително 4 килограма по-тежък от американеца.

Кубрат Пулев - Кевин Джонсън един срещу друг
Кевин Джонсън вероятно ще сподели съдбата на Самюел Питър

Както виждате на снимката, а и от новините, Кевин Джонсън всъщност не изглежда много респектиращо, като навява на спомените от последния мач на Кубрат Пулев срещу Самюел Питър. Американеца вероятно е имал бляскаво минало, но към настоящия момент едва ли ще успее да издържи повече от Питър. Както Самюел Питър дойде с прозвището си „нигерийското страшилище“ или следващия Джордж Форман, но Кевин Джонсън е определен като „Кинг Конг“. Действително боксьора е грамаден, но трудно ще повярваме, че си е дал много зор преди този мач, макар треньора му да сподели, че е успял да му осигури най-добрите спаринг партньори в Маями и Джонсън е напълно подготвен за срещата си с Кубрат Пулев.

Най-интересно е едно от интервютата на Кевин Джонсън, който сам казва, че ще се „опита“ да не провали галавечерта в София. Джонсън споделя, че не е като Самюел и не обича да се изхвърля, като за него основното е, че е успял да се завърне в бокса.

Кубрат Пулев и Кевин Джонсън имат едно единствено общо нещо и то е, че и двамата боксьори са извървели сходен път до мача си за световната титла, като и двамата губят, но пред тях има нова възможност за най-престижното отличие. Победителят от двубоя Кубрат Пулев – Кевин Джонсън ще се изправи директно срещу победителя от двубоя Антъни Джошуа – Владимир Кличко.

Онлайн Кубрат Пулев - Кевин Джонсън на живо

Само в Betfair всеки нов клиент на букмейкъра ще може да се възползва от страхотен увеличен коефициент за победа на Кобрата! Заложете още сега за най-сигурната победа на Кубрат Пулев над Кевин Джонсън на 5.00 коефициент, при положение, че за  успеха на българина коефициента в останалите букмейкъри не надхвърля 1.10! Направете своя залог в Betfair от тук:

Кубрат Пулев трябва да е със затворени очи и една вързана ръка за да не успее да победи този съперник. Кевин Джонсън не случайно е определен като „търкалящо се кюфте“, който вероятно е закъсал за пари и незнайно как е успял да си уреди мач с нашенеца, а който и да победи от двамата съперника, просто никой от тях няма да има и минимален шанс в претенциите си за Световната титла!

Не пропускай грандиозният сблъсък: Кубрат Пулев – Кевин Джонсън на живо! 28 април от 18:00 часа, Арена Армеец!

Кобрата срещу Кевин Джонсън на живо

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации