12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Болоня срещу Интер, вторник 19 сеп, Серия А

[asitora_forecast league=“815″ hosts=“28846″ guests=“28827″ time=“21:45″ date=“19 сеп“ forecast=“2″]

Болоня посреща Интер в среща от петия кръг на италианската Серия А.

Болоня стартира новия сезон като типичен средняк, записвайки победа, равенство и две загуби в първите четири срещи от кампанията. “Рособлу” спечелиха 4 точки в първите два мача, но след това инкасираха две поредни поражения срещу Наполи и Фиорентина. В момента Болоня е на 13-о място във временното класиране на Калчото с актив от 4 точки.

Целта пред тима остава поредно оцеляване в елита и ако е възможно – завършване в средата на таблицата. Болоня има достатъчно добър тим, за да се спаси от изпадане, като отдавна тимът не е губил мястото си в Серия А.

Интер от своя страна се представя чудесно под ръководството на новия си треньор Лучано Спалети. Бившият наставник на Рома определено вдигна класата на тима, сравнено с миналата кампания. Интер започна сезона с четири победи от четири мача, като “нерадзурите” имат равен актив от точки с останалите лидери в шампионата Наполи и Ювентус. Определено Спалети е поредно доказателство, колко важна е ролята на треньора във футбола.

В последния си мач Интер не игра убедително при гостуването на Кротоне, но въпреки това измъкна победата с два късни гола за крайното 0:2. Макар че Интер не показа най-добрия си футбол, надали някой от феновете на тима ще бъде недоволен от постигнатия успех. В крайна сметка, именно така се печелят титли – да печелиш дори тогава, когато играеш слабо.

Домакинът Болоня има някои проблеми в своя състав. Цезар Фалети и Шейх Кейта остават контузени и извън сметките за двубоя. Проблеми имат още Доменико Майета, Василиос Торосидис и Филипо Фалко, които са под въпрос за срещата с миланския гранд.

Колкото до Интер, Лучано Спалети може да разчита на всички свои футболисти, което е отлична новина за гологлавия специалист.

Интер е във възход и е фаворит срещу Болоня, но все пак имайте предвид, че тимът не игра силно срещу Кротоне през уикенда.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации