7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Болтън ще задържи лидерската си позиция в Лига 1 с победа над Саутенд

Болтън е домакин на Саутенд в среща от шестия кръг на английската Лига 1. Двубоя е днес от 17:00 часа българско време.  Фаворит за спечелване на срещата е несъмнено Болтън, който направиха силен старт на сезона и заемат първо място в таблицата. За изминалите пет кръга Болтън няма загуба, като единствено не спечели пълен актив от точки в последния кръг, когато завърши наравно с Чарлтън като гости. При Саутенд ситуацията е различна и отбора може да се похвали само с една победа до момента.

Болтън наистина направиха летящ старт на сезона с новия старши треньор Фил Паркинсън. Паркинсън буквално преобрази състава и даде надежда, че нещо положително може да се случи, след като последните няколко години, Болтън само потъваше. Болтън са изключително корав тим като домакини. Притежават желязна защита, а и се подсилиха с добри футболисти, които могат да продължат с победния си ход срещу Саутенд.

Ситуацията в Саутенд е напълно различна. Старши треньора Фил Браун се раздели с няколко основни играчи през лятото в лицето на Даниел Бентли, Джак Пейн, и Дейвид Урал, както и някой други посредствени футболисти. През летния трансферен прозорец не се случи нищо интересно в клуба и по-всичко личи, че ще наблюдаваме отбора в същата светлина. Последните новини са, че ще има раздвижване чак през януари, като е наложително да се намери поне един добър полузащитник, койт ода действа по едно от крилата и да атакува халфовата линия, както и един и нападател.

Според мен Болтън едва ли ще имат проблеми у дома и би трябвало да се справят лесно с този съперник.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации