9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борбата за оцеляване на Сампдория и Удинезе продължава

Сампдория посреща Удинезе в двубой от 32-рия кръг на италианската Серия „А“. Срещата е в неделя, 10 април, от 16:00 часа на стадион „Луиджи Ферарис“ в Генуа.

Домакините са на 16-а позиция във временното класиране с актив от 33 точки, с една по-малко от предстоящия си съперник. „Моряците“ са на пет точки от зоната на изпадащите и при всякакъв друг резултат освен победа в този мач може да се чувстват сериозно притеснени за оставането си в елита. В последния си мач Сампдория направи добро впечатление, след като спечели точка при визитата си на „Артемио Франки“ на Фиорентина (1:1). В последните си шест срещи на собствен терен тимът има само една победа и трябва да подобри играта си у дома, ако иска да започне следващия сезон в най-горното ниво на италианския футбол.

Определено мачът срещу Удинезе е най-лекото им домакинство до края на сезона, тъй като в оставащите срещи посрещат Милан, Лацио и Дженоа. През миналия сезон Сампдория не успя да победи „черно-белите“ у дома и сега ще се надява на по-добър резултат, за да ги изпревари в подреждането.

Удинезе е на 15-о място и след успеха с 3:1 в миналия кръг взе глътка въздух в борбата за оцеляване. Назначеният преди по-малко от месец за старши-треньор Луиджи Де Канио успя да подобри играта на отбора и при последното си гостуване тимът спечели точка срещу Сасуоло след равенство 1-1. Преди това Удине отстъпи на Дженоа и Фрозиноне навън и тези резултати бяха с основно значение за уволнението на Стефано Колантуоно.

Феновете на тима се надяват отборът да продължи да печели точки под ръководството на Де Канио, но дали ще затвърдят добрата игра от мача с неаполитанци предстои да видим.

В неделния следобед и двата отбора ще излязат с мисъл за победа, тъй като евентуален успех ще ги отдалечи доста от зоната на изпадащите при оставащи шест кръга до края на сезона. Като изключим онова 1:0 за Удине през първия полусезон, двата състава правят много резултатни мачове и очаквам да видим попадения в двете врати, тъй като футболистите на терена ще бъдат пределно мотивирани да спечелят трите точки.

Прогноза Сампдория – Удинезе: Над 2,5 гола @ 2,15 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации