19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Бордо – Ница, прогноза

Съставите на Бордо и Ница поставят началото на 27-ия кръг във френската „Лига 1“. Двубоят е в петък, 19 февруари, от 21:30 часа на „Стад Бордо-Атлантик“.

Бордо успя да сложи край на серията си от три поредни загуби във всички турнири с убедителна победа срещу Гингам с 4:2. Успехът на водения от Вили Саньол тим дойде най-вече благодарение на невероятните изпълнения на Шейх Диабате и Диего Ролан, които записаха гол и асистенция на сметката си. Сега „жирондинците“ имат възможност да продължат своя възход в генералното класиране с триумф срещу Ница, който би позволил на отбора да влезе в битка за място в Шампионската лига.

Домакините са доста убедителни у дома напоследък и са повече от способни да сложат край на негативната тенденция срещу „орлите“ на собствен терен, особено като се има предвид, че те идват без звездата си Бен Арфа. Отсъствието на Хатем вече започна да се отразява на резултатите  на Ница, а „жирондинците“  изглеждат готови да се възползват от ситуацията.

Вили Саньол има дълъг списък от контузени играчи. Титулярният вратар Карасо, както и полевите футболисти Контенто, Жусие, Льофевр, Телин, Молун,  Пабло, Гаич и Сертич са с травми, докато Кривели и Палоа са наказани за мача.

Отборът на Ница прави страхотен сезон, след като се намира на трето място с актив от 40 точки. Разликата до предстоящия им съперник, който е девети, е само четири точки, което показва колко оспорвана е битката за място в Европейските клубни турнири. Серията от пет поредни мача без загуба на Ница като гост на Бордо лесно може да достигне до своя край, тъй като те ще бъдат без звездата си в предни позиции Хатем Бен Арфа. Най-добрият играч на тима от Ривиерата претърпя контузия и  се очаква да бъде извън игра поне до март. Отсъствието му вече се отрази на отбора, който не успя да триумфира в последните си седем мача като гост във всички турнири.

Ако те допуснат поражение в предстоящия мач, не само, че ще поставят под въпрос сегашната си позиция в таблицата, но ще позволят на Бордо да се доближи само на една точка. Валер Жермен сложи край на серията си от три мача без гол, след като се разписа срещу Марсилия (1-1) в миналия кръг. Той трябва да продължи с головете, ако наставникът на тима Клод Пюел планира да постигне положителен резултат в този сблъсък.

Тимът от „Алианц Ривиера“ ще бъде без Пуплен,  Траоре, Льо Биан и споменатия по-горе Бен Арфа. Бордо обаче имат далеч повече проблеми с контузени и наказани футболисти, така че очаквам това да изравни силите, ако вземем под внимание лошото представяне на Ница като гост в последно време. Очаквам двата отбора да влезнат по предпазливо в мача, тъй като точките са много важни както за Бордо, така и за Ница. При всички случаи равенството би се понравило на двете страни, така че е доста възможно победител в предстоящия мач да не бъде излъчен, както се случи в две от последните три срещи между тези отбори на терена на „жирондинците“.

ПРОГНОЗА: РАВЕНСТВО @ 3.45 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации