9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борнемут – Астън Вила Превю и Прогноза 06 авг 2022

Борнемут печели последните три мача срещу този съперник

Флаг на отбора Борнемут

Борнемут

Флаг на отбора Астън Вила

Астън Вила

Прогноза: 2 @ 2.00 заложи в Betano

Борнемут изпрати един силен сезон, но пък претърпя истински провал през лятната подготовка. „Черешките“ инкасираха три поредби загуби от Реал Сосиедад, Бристол Сити и Брага, като победиха само Шефилд Уензди.

От друга страна, гостите от Астън Вила се представиха подобаващо в приятелските контроли, записвайки 4 победи и 1 равен. Отбора изглежда преобразен с Джерард, към когото феновете на виланите таят най-големите си надежди.

В лазарета на Борнемут болен е Брукс, а Фредерикс и Ротуел са с контузии, но тяхната липса няма да се отрази, тъй като последните двама са нови в състава и едва ли щяха да получат титулярно място.

За Астън Вила с контузия на коляното е Кортни Хаус и това е единственият проблем пред Стивън Джерард.

Астън Вила загуби в три поредни мача с идентичен резултат 2:1 срещу Борнемут. Последната победа за „виланите“ датира от 08 август 2015 година, когато на Виталити печелят с минималното 0:1.

Поглеждайки към Betano, коефициентите ни насочват към победа за госта, което действително е най-логичния резултат от този двубой. 2.00 коефициент към момента може да се комбинира и с опцията Няма гол.

Двубоя между Борнемут и Астън Вила е в събота от 17:00 часа наше време.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации