12.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борнемут – Кардиф

Дългогодишният участник в елита Борнемут изпрати поредна силна кампания и се надява и новата да бъде такава.

Борнемут срещу Кардиф: Тимът на Еди Хау е много добре организиран, изключително сработен и действа като една машина, която рядко дава отказ.

От няколко години насам младият треньор се опитваше да осъществи това и най-накрая го постигна. И въпреки, че имаше главозамайващ спад в изявите на тима му и той беше сред застрашените от изпадане в един период от миналия сезон, клубното ръководство не даде никакви признаци на паника, като дори напротив – излезе пред медиите и засвидетелства подкрепата си към треньора.

Още в първите няколко кръга той постигна желаните резултати и отборът му ще се утвърди в средата на таблицата. Една от темите, които са непонятни за Хау и неговия треньорски щаб е играта в защита и вероятно и самите те са осъзнали това и са положили необходимите усилия по време на паузата.

Като нищо запазването на първа суха мрежа може да дойде още в първия кръг, тъй като имат за съперник новак, който е силен в отбранителен план и посредствен в атакуващ. Още повече, че начело на уелсците е Нийл Уорнък – един от върлите привърженици на приемането на играта в собствената половина. Кардиф беше водещият от така наречените асансьорни тимове в английския футбол през последното десетилетие. Точно тук Уорнък ще се постарае да постави успешно начало, което включва и точка, като отбранителният подход от неговите футболисти отново ще е налице. Головете ще липсват и като нищо подялбата на точките ще стане факт.

Прогноза: Под 2,5 гола
Bet365 предлага: 1.85 коеф.* + БОНУС
Вземи до 100 лв бонус от bet365!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 10:00 ч. на 11.08.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации