18.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борнемут – Ливърпул, Висша Лига, неделя – 04 декември

Борнемут и Ливърпул излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 04.12.2016г. (неделя) от 15:30 часа българско време на Дийн Корт, а главен съдия на мача ще бъде Робърт Мадли.

Борнемут загуби с 3:1 гостуването си на Арсенал преди седмица. Загубата бе 3-та в последните 4 мача на черешките във Висшата Лига и ги прати на 12-то място в класирането с актив от 15 точки. Сега пред момчетата на Еди Хауи предстои труден мач с Ливърпул и те ще се опитат да направят и невъзможното да откраднат поне точка.

В състава на Борнемут обаче има някои проблеми преди срещата с Ливърпул. Андрю Сърман и Чарли Даниелс са под въпрос за срещата заради травми. Участието и на титулярния вратар Артур Боруц е под въпрос. С оглед на това под рамката на Борнемут може да стартира Адам Федеричи. Джак Уилшър ще се завърне в състава на черешките след като пропусна гостуването на Арсенал поради факта, че е под наем в Борнемут именно от артилерситите.

Ливърпул спечели трудно с 2:0 срещу Съндърланд преди седмица. С успеха, мърсисайдци запазиха втората позиция в класирането и изоставането от 1 точка до лидера – Челси. През седмицата, момчетата на Юрген Клоп си осигуриха и място на 1/2-финалите в турнира за Купата на Лигата след успех с 2:0 над Лийдс. Така Ливърпул пристига в Борнемут в добро настроение и ще търси нов успех.

Юрген Клоп обаче има доста сериозни проблеми с контузени футболисти. Звездата на отбора – Фелипе Коутиньо пропуска поне следващите 5 седмици заради травма в глезена. Под въпрос за гостуването на Борнемут са други основни офанзивни футболисти в лицето на Роберто Фирмино, Даниел Стъридж и Адам Лалана. Така Дивок Ориги се очертава без алтернатива в атаката на Ливърпул и ще търси гол в 3-ти мач поред.

Борнемут най-вероятно ще бъде без някои основни футболисти, което ще се отрази на представянето на отбора. Въпреки контузиите, Ливърпул показва стабилно представяне и подобри значително играта си в защита. Макар и без Фелипе Коутиньо, гостите от Мърсисайд остават сериозен фаворит в срещата.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул @ 1.70 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации