5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Борнемут – Манчестър Сити (13 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Борнемут и Манчестър Сити излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 13.02.2017г. (понеделник) от 22:00 часа българско време на Дийн Корт, а главен съдия на мача ще бъде Нийл Суорбик.

Борнемут загуби тежко с 6:3 при гостуването си на Евертън преди седмица. Така черешките остават без успех от началото на годината във Висшата Лига и заемат 14-то място в класирането с актив от 26 точки. Момчетата на Еди Хауи трябва да се съвземат в следващите мачове иначе сами ще се намесят в битка за оцеляване.

Саймън Франсис получи контузия в мача срещу Евертън и трудно ще се възстанови навреме за тази среща. Чарли Даниелс, Адам Смит и Калъм Уилсън също пропускат мача заради травми. Борнемут стартира с трима в защита преди седмица, но след трагичното представяне в отбрана ще се върне в обичайната формация с 4 човека отзад. Еди Хауи ще се опита да мотивира своя отбор, който с повече себераздаване да пробва да отмъкне нещо от по-класния си съперник.

Манчестър Сити измъкна трите точки при домакинството си на Суонзи преди седмица. Два гола на новото попълнение – Габриел Жезус, единият от които падна в добавеното време донесоха успеха с 2:1 на гражданите и запазиха изоставането до лидера Челси на 10 точки. Момчетата на Пеп Гуардиола ще търсят трети пореден успех във Висшата Лига при гостуването си на Дийн Корт.

Пеп Гуардиола няма никакви проблеми със състави си, като изключим трайно контузения Илкай Гюдоган. Габриел Жезус се представя страхотно след трансфера си в състава на Манчестър Сити и отново ще получи титулярно място. Очаква се все пак Пеп Гуардиола да даде шанс за изява и на Серхио Агуеро, който да действа редом с бразилеца в предни позиции. Фернандиньо бе използван на десния бек преди седмица, като няма да е изненада ако пак стартира на тази позиция. Венсан Компани, е напълно възстановен от контузия, но ще остане на резервната скамейка.

Манчестър Сити ще търси задължителни три точки при гостуването на разколебан съперник. Борнемут показа огромни проблеми в защита преди седмица, които трудно ще бъдат разрешени от Еди Хауи само за броени дни. Класните офанзивни играчи на гражданите знаят как да накажат подобни колебания и ако успея да го направят ще си тръгнат без проблеми с трите точки от Дийн Корт.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Сити@ 1.44 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации