16 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борнемут – Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед гостува на Виталити в мач от XXXIII кръг на Премиър Лийг. „Червените дяволи“ заемат 6-та позиция с актив от 49 точки след изиграни 31 мача, а домакините от Борнемут са 12-ти с 8 точки по-малко.

За днешната визита Ерик тен Хаг остава без услугите на Скот Мактоминей. 27 годишният халф пропусна и двубоя срещу Ливърпул през миналия уикенд, когато се наложи принудително да бъде сменен и Маркъс Рашфорд, който обаче вероятно ще е на линия за днешния мач.

Липсата на Мактоминей няма да е основния проблем за Тен Хаг, след като нидерландеца има цели шест защитника в лазарета. В центъра на защитата остават само Хари Магуайър и младока Камбвалаще, точно както бе построен отбора и при хикса срещу Ливърпул.

В края на миналата година Борнемут надигра Манчестър Юнайтед с класическото 3-0 насред „Олд Трафорд“. След това поражение Тен Хаг споделя, че играчите му просто не са били добре подготвени за този мач, който обаче идва на фона на победа над Челси. Именно поради тази причина и факта, че Юнайтед трудно ще се пребори за 5-тото място, букмейкърите определят като „лек“ фаворит домакините от Борнемут.

Борнемут се представят много по-добре в последните пет мач от Премиър Лийг и преди загубата от Лутън в последния кръг бяха в серия от три победи.

Прогноза: Гол/Гол

Powered by
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации