12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борнемут – Съндърланд, Висша Лига, събота – 05 ноември

Борнемут и Съндърланд излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 05.11.2016г. (събота) от 17:00 часа българско време на Дийн Корт, а главен съдия на мача ще бъде Майк Дийн.

Борнемут загуби гостуването си Мидълзбро с 2:0 преди седмица. Така черешките прекъснаха добрата си серия от 4 мача без загуба във Висшата Лига. Борнемут се намира на 10-място в класирането с актив от 12 точки и посреща в добро настроение аутсайдера Съндърланд.

Мениджъра Еди Хауи няма почти никакви кадрови проблеми преди срещата. Под въпрос за мача е Джуниор Станислас, което значи че Джошуа Кинг ще продължи да действа по дясното крило на атаката на Борнемут. Други промени в състава на черешките не се очакват и Джак Уилшър ще продължи да действа в ролята на втори нападател зад Калъм Уилсън.

Съндърланд загуби като домакин с 1:4 от Арсенал преди седмица. Така черните котки са в серия от 3 поредни загуби във Висшата Лига и все още не познават вкуса на успеха от началото на сезона. Мениджъра на тима Дейвид Мойс е поставен под огромно напрежение и ако тима му не започне да печели ще бъде сред сигурните изпадащи в края на сезона.

Лий Кетърмол, Фабио Борини, Ян Кирхоф, Вито Маноне, Себастиан Ларсон и Джейсън Денайер продължават да лекуват контузии и отпадат за сблъсъка на Дийн Корт. Добрата новина в лагера на Съндърланд е завръщането след травма на Аднан Янузай. Привлечения под наем от Манчестър Юнайтед халф ще стартира като титуляр по дясното крило и ще се опита да помогне на тима си да спечели първа победа през сезона във Висшата Лига.

Борнемут играе много силно на своя Дийн Корт, където записа и трите си победи от началото на сезона. Черешките ще бъдат много мотивирани да вземат четвърта такава срещу посредствения от началото на сезона отбор на Съндърланд.

вземи си бонуса още сегаБорнемут – СъндърландБорнемут @ 1.60 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации