6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен във финален сблъсък

Поредния финал от най-престижния европейски футболен турнир – Шампионска лига отива със сигурност в Германия, въпроса който ще се реши в събота вечер е в ръцете на Борусия Дортмунд ли, или в ръцете на техния съперник Байерн Мюнхен!

Стадион Уембли в Лондон посреща двата немски колоса, които ще трябва да решат след 90 минути кой ще е новия шампион! Байерн Мюнхен са в страхотна играова форма и мачкат наред, но пък „жълто-черните“ от Борусия Дортмунд не бива да бъдат подценявани в нито един момент! И двата отбора имат победи един над друг, познават се изключително добре, съперничат си през последните няколко години открито, което ще направи предстоящия финал едно истинско зрелище за всички фенове на футбола!

Фаворити разбира се, са Байерн Мюнхен, което е видно от коефициента определен им от Efbet в размер на 1,75. Шанса за успех на Борусия пък е доста висок и достига до 5,00 коефициент. Всеки един специалист обаче знае, че на подобни финали тези коефициенти не значат нищо, защото подобен коефициент бе даден и на Байерн Мюнхен при гостуването им на Барселона, а случката там е ясна!

Байерн Мюнхен има зад гърба си четири титли от Шампионска лига и сега пред него изкача шанса за пета! Миналага година отбора на Юп бе толкова близо, но изпусна титлата и сега няма право на втора грешка! Ако Байерн Мюнхен успее да спечели титлата, то „баварците“ ще се превърнат в отбора на трето място по титли!

ПОСЕТИ 100 ЛЕВА БОНУС, ГЛЕДАЙ ФИНАЛА НА ЖИВО В Efbet

Байерн Мюнхен играха наскоро срещу Борусия, но според мен нарочно оставиха резултата равен. Имат чудесни играчи във всяко едно място на терена, като за предстоящия мач, единствената въпросителна в отбраната е да заложи ли специалиста на Ван Буйтен, или да рискува с Жером Боатенг. Бадщубер остава контузен, което налага този избор. В атака Марио Манджукич ще поведе, а Марио Гомес ще се включи в по-късен етап от срещата. Зад него сигурни са двигателят на Байерн Мюнхен  – триото: Робен, Мюлер, Рибери.

Борусия Дортмунд не може да се похвали с много постижения в Шампионска лига и евентуална победа ще им донесе втора поред титла. Могат да го направят и за никой не е тайна, че Борусия не веднъж са побеждавали Байерн и то с много убедителни резултати. Последния такъв е не отдавна, когато Борусия се разправи с Байерн при 5-2 резултат!

Клоп няма да може да разчита на своята звезда Гьотце, и на негово място най-вероятно ще застане Гроскройц. Левандовски е на ,линия, Ройс и Блашчиковски са в добра форма, така че ни очакват един истински скептакъл!

Efbet ще предложи страхотни коефиценти за срещата заедно с бонус до 120 лева! Посетете Efbet и активирайте бонуса!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации