19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борусия Дортмунд – Инголщат: пронгози и анализ на мача

Борусия Дортмунд – Инголщад
Бундеслига, Германия
Начало: петък, 17-ти Март, 2017г., 21:30 ч.
Стадион: Сигнал-Идуна Парк, Дортмунд

Борусия Дортмунд прекъсна серия от три победи в лигата след като допусна поражение от Херта Берлин през изминалия уикенд. Тази загуба не повлия засега върху класирането на „жълто-черните“, които за момента остават трети във временното класиране с актив от 43 точки.

В същото време Инголщат се намира на противоположната част на таблицата и се борят ожесточено за оцеляването си в Бундеслигата. Последния кръг Инголщат записа равенство с Кьолн, с което прекъсна двете поредни поражения дошли от Хофенхайм и Борусия М. Инголщат демонстрира яростна съпротива срещу Кьолн и на два пъти успя да се върне в играта, но в крайна сметка успяха да стигнат само до точката. Отбора продължава да свети в червено и се нуждаят от цели 7 точки за да се измъкнат.

Борусия Дортмунд срещу Инголщад

Борусия Дортмунд може да се похвали с 11 поредни мача у дома без загуба в Бундеслигата, или нито едно поражение от началото на сезон 2016/2017, обстоятелство, с което могат да се похвалят само още два отбора в лигата – Байерн Мюнхен и Хофенхайм.

Инголщат не започнаха добре сезона и вероятно ще го довършат по същия начин. Отбора може да се похвали само с една победа за изминалите пет кръга и с най-лошото нападение, което успява да вкара средно по-малко от гол на мач.

Борусия Дортмунд срещу Инголщад: Статистика

Когато се срещнаха през първата половина на сезона, Борусия Дормтунд беше неприятно изненадан от Инголщат в зрелищен двубой завършил при резултат 3-3. Дортмунд явно подцениха тогава съперника си и след като изоставаха с 2-0 след първото полувреме, в крайна сметка успяха да спечелят точката.

Борусия Дортмунд – Инголщад: Прогноза

Борусия Дортмунд е в страхотна серия у дома този сезон, и едва ли някой ще се осмели да заложи на резултат различен от домакинска победа, особено след като в първия сблъсък по-между им Инголщат измъкнаха точката. Поради ниския коефициент за домакинска победа, с добър коефициент е опцията -1.5 Азиатски хендикап за Борусия, който се предлага за залог при 1.80 коефициент в Efbet.

Борусия Дортмунд срещу Инголщад: Предложение за залог

  • -1.5 Азиатски хендикап Борусия Дормтунд @ 1.80 коефициент
  • Първо полувреме над 1.5 гола @ 2.20 коефициент
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации