15.7 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борусия Дортмунд – Кьолн, прогноза (17.09.2017)

[asitora_forecast league=“820″ hosts=“29156″ guests=“29104″ time=“19:00″ date=“17 сеп“ forecast=“1″]

Борусия Дортмунд ще се опитат да спечелят трите точки при домакинството си на Кьолн. Двата отбора излизат един срещу друг в мач от четвъртия кръг на Бундеслигата.

Борусия Дортмунд нямат победа над този съперник вече седем поредни мача, а изминалите три мача на „Сигнал Идуна Парк“ резултата бе равенство. Днес обаче „козлите“ са в криза и вероятно ще запишат четвърто поредно поражение от началото на сезона.

„Жълто-черните“ стартираха с две чисти победи новия сезон, но в последния кръг завършиха наравно при визитата си на Фрайбург. След това отбора инкасира поражение от Тотнъм в групите на Шампионска лига, но статистиката им на „Сигнал Идуна Парк“ продължава да е впечатляваща – цели 35 мача у дома без загуба.

Борусия продължават да изпитват сериозни кадрови проблеми, което доведе и до резултатите им в последните два мача. Аут продължават да са Ерик Дурм, Рафаел Герейро, Марко Ройс, Андре Шюрле, Себастиян Роде, Марк Бартра и Марсел Шмелцер.

Кьолн трудно ще повторят представянето си от миналия сезон, когато финишираха на пето място в таблицата. „Козлите“ нямат и точка в актива си от старта на новия шампионат, след като загубиха и в трите кръга. Отбора участва по-рано през седмицата и в Лига Европа, но и там представянето им се повтори – загубиха от Арсенал с 3-1. В състава на Кьолн аут остава единствено Джонас Хектор, които се контузи срещу Арсенал.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации