15.2 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борусия Дортмунд – Кьолн, Бундеслига, 14 май 2016г.

Тимът на Томас Тухел не успя да се пребори с Байерн Мюнхен за титлата през този сезон и трябва да се задоволи със сребърните медаи, докато гоститe изпълниха целта си – оставане в елита.

Борусия Дортмунд посреща Кьолн в мач от последния 34-и кръг на „Първа Бундеслига“. Двубоят е в събота, 14 май, от 16:30 часа на „Сигнал Идуна Парк“.

Борусия Дортмунд остана извън зона Шампионска лига през миналия сезон, но през този се върна там, където им е мястото. Oще преди месец „жълто-черните“ си гарантриаха завръщането си в най-комерсиалния европейски клубен турнир, след като авансът им пред петия в класирането е огромен. В миналия кръг Дортмунд загуби с 0:1 като гост на Айнтрахт Франкфурт. Домакините бяха много по-мотивирани да спечелят трите точки, тъй като се борят за своето оцеляване в „Първа Бундеслига“, но за мнозина успехът им бе изненадващ.

Кьолн е на девета позиция в подреждането с актив от 42 точки, колкото има и осмия Волфсбург. След четири мача без загуба в първенството „козлите“ се чувстват сигурни за мястото си в немския елит и през следващия сезон. След успехите над Майнц с 3:2 и Дармщад (4:1), тимът на Кьолн забоксува в предни позиции и не успя да вкара гол в последните си два мача, завършвайки наравно срещу Аугсбург и Вердер. Марсел Рийзе и Антони Модест бяха с основна заслуга за последните победи на тима, така че ще трябва отново да се представят силно, за да може „козлите“ да се надяват на поне точка в последния кръг.

Феновете на Борусия Дортмунд  трябва да са доволни от напредъка на тима, за който Томас Тухел има огромна заслуга. „Жълто-черните“ ще се стремят  да завършат сезона на високо ниво и те със сигурност ще дадат всичко по-силите си, за да се реваншират за поражението от Айнтрахт Франкфурт. Кьолн няма поражение в пет поредни срещи на чужд терен, но визитата на „Сигнал Идуна Парк“ със сигурност ще се окаже трудно препятствие за тях.

Прогноза Борусия Дортмунд – Кьолн: П/П К/Р Борусия @ 1,80 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации