6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Борусия Дортмунд – Тотнъм (21.11.2017)

Борусия Дортмунд е домакин на Тотнъм в двубой от група H на Шампионската лига. Срещата ще се изиграе във вторник вечер на “Сигнал Идуна Парк” в Дортмунд.

Кампанията на Дортмунд в груповата фаза не се оказа такава, каквато германският клуб очакваше. С едва две спечелени точки до момента, отборът на Петер Бош е аут от битката за продължаване на 1/8-финалите. На теория – не, но практически едва ли чудото ще се случи, дори и “жълто-черните” да спечелят оставащите си два мача до края.

Сега целта пред Борусия Дортмунд остава запазване на третото място и класиране за Лига Европа напролет. Това би било нещо като утешителна награда за тима, който иначе винаги се цели нависоко в Шампионската лига. Тази кампания обаче не бе добра за дортмундци.

Междувременно Тотнъм е устремен към първото място в групата. Лондончани успяха да победят европейския шампион Реал Мадрид на “Уембли”, което ги постави в полпозишън за първата позиция. В момента Тотнъм има преднина от три точки пред втория Реал Мадрид. Сега всичко, което “шпорите” трябва да направят, е просто да завършат това, което започнаха.

През миналия сезон Тотнъм разочарова в Шампионската лига и отпадна безславно, но сега явно отборът на Маурисио Почетино си е взел поука. Лондончани имат потенциала да се представят солидно в турнира, а първото място в групата може евентуално да им донесе и по-лек жребий за 1/8-финалите.

Двата тима вече се срещнаха веднъж на “Уембли” в началото на груповата фаза. Тогава Тотнъм спечели с 3:1, а два гола за успеха заби Хари Кейн. Сега отново Кейн ще бъде в основата на надеждите на Тотнъм за позитивен резултат в Дортмунд.

В последния кръг на груповата фаза Борусия Дортмунд разочароващо завърши 1:1 с АПОЕЛ у дома, докато Тотнъм срази с 3:1 Реал Мадрид в Лондон. Дали сега немският тим ще успее да запише първата си победа в групата? Със сигурност няма да им е лесно.

Прогноза: Х2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации