13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борусия Мгладбах ще победи Вердер Бремен

В събота / 17 септември / от 19:30ч. на стадион „Борусия парк ” Борусия Мгладбах приема Вердер Бремен в среща от 3 – ия кръг на германската Първа Бундеслига. Двата отбора започнаха доста колебливо новия сезон и определено разочароваха феновете си с представянето си в първите два мача от шампионата. Тези два съперника винаги са правили интересни и завързани срещи помежду си, особено на този стадион. Като последните четири мача в Мьонхенгладбах завършиха при резултат над 4,00 гола. Домакините са определяни за фаворит в този двубой с коефициент за тях от 1,44, възможността срещата да не излъчи победител е 4,50, а шанса гостуващия отбор да се поздрави с трите точки е с коефициент от 7,50.

Борусия Мгладбах стартира с победа в първия кръг на Бундеслигата с 2:1 над Байер Леверкузен, но след това дойде едно доста изненадващо поражение от Фрайбург с 3: 1 като гост в предишния кръг. Тимът имаше и тежка визита на Манчестър Сити през тази седмица в Шампионската лига, където отстъпи с 0:4 в първия кръг от надпреварата. Борусия Мгладбах е сред най – стабилните домакини в първенството, като последната им загуба на„Борусия парк ” датира от 23.01.2016г., а от тогава насам наредиха девет мача без загуба у дома. Треньорът Андре Шуберт няма да може да използва контузените защитници Мамаду Дукуре, халфовете Патрик Херман и Марвин Шулц, а Алваро Домингес и Йосип Дримич остават под въпрос.

Вердер Бремен се представя доста зле от началото на кампанията и неслучайно заема последното 20 – то място в класирането. Бременските музиканти първо бяха отстранени от ниско разрядния Шпортфройнде Лоте с 2:1 в турнира за Купата на Германия, а след това бяха пометени от Байерн Мюнхен в първия кръг на Бундеслигата с 6:0. В предишния кръг пък тима беше надигран и от състава на Аугсбург с 2:1 у дома. Украинският наставник на гостите Виктор Скрипник ще има и не малко задачи за решаване преди този двубой. Извън неговите сметки остават контузените защитници Лука Калдирола, Сантияго Гарсия, Николас Мойсандер, както и халфа Флориан Кайнц. Но най – сериозни са проблемите в атака, където с различни травми са Клаудио Писаро, Макс Крузе и Юстин Айлерс.

Прогноза Борусия Мгладбах – Вердер Бремен: Борусия Мгладбах @ 1,44 коефициент

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации