19 C
Ню Йорк
събота, май 18, 2024

Buy now

Борусия Мьонхенгладбах – Манчестър Сити, Осминафинали Кръг 1 от 2

„Гражданите“ са в страховита форма и може би най-добрият отбор в Европа към момента

Борусия Мьонхенгладбах и Манчестър Сити ще спорят за място в четвъртфиналите на Шампионската лига на 24.02, сряда, от 22:00ч. „Жребците“ се представят слабо в последните си мачове в Бундеслигата, което не е добър знак преди срещата със Сити. „Гражданите“ са в серия от 18 поредни победи във всички турнири и изглеждат като абсолютния фаворит в срещата.

Борусия М
Борусия М.
24 фев 2021
Шампионска лига, Осминафинали
Манчестър Сити
Манчестър Сити

Борусия Мьонхенгладбах се промъкна между капките към елиминационната фаза на турнира. Германците завършиха на втора позиция в група B с равен брой точки с третия Шахтьор Донецк. Старши-треньорът на тима Марко Розе трябва да подготви тима си за битка, защото отборът трудно би могъл да се надиграва с англичаните. Добрата новина за домакините е, че всички основни футболисти на Гладбах са на разположение за срещата.

Определено можем да заключим, че в момента Манчестър Сити е отборът в най-добра форма в Европа. Съставът на Пеп Гуардиола реди победа след победа, а играта на „гражданите“ е впечатляваща. В последните си 5 мача в Шампионската лига Сити успя да запази вратата си „чиста“. Тимът е убедителен лидер в Премиър лийг и несъмнено ще иска да пренесе невероятната си форма и в най-престижния европейски клубен турнир.

Борусия М‘Гладбах – Манчестър Сити прогноза

Освен в нападение, Манчестър Сити се представя великолепно и в защита. Прогнозата Борусия Мьонхенгладбах да отбележи под 0.5 гола на коефициент 2.15 в efbet изглежда добра опция със солидна ставка.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах брой голове – Под 0.5👇
- Реклама -

Последни публикации