11.6 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ботев ще се опита да спре устрема на Левски

[asitora_forecast league=“795″ hosts=“28032″ guests=“28036″ time=“20:00″ date=“10 сеп“ forecast=“Под 2,5 гола“] Левски гостува на Ботев Пловдив в среща от осмия кръг на Първа Лига. Двубоя се очертава като дербито на кръга, след като и двата отбора заявиха амбициите си за нещо запомнящо се през този сезон. Докато Левски белязаха възход в играта си след треньорската рокада, то домакините от Коматево не показват кой знае какви качества спрямо намеренията им, дори скоро могат да се окажат на самото дъно в подреждането.

Ако погледнем формата и на двата отбора то няма да е нужно много за да определим „сините“ като фаворити в този мач. Отбора ще търси задължителен успех за да запази позицията си близка до върха, след като в предходния кръг завършиха наравно с Лудогорец, а в същия момент ЦСКА не сгрешиха за шести пореден път.

Делио Роси едва ли ще прави промени в състава, освен наложителните – на наказания вратар Божидар Митрев и на контузения Роман Прохазка.

Ботев Пловдив победиха единствено Славия в настоящата кампания, при това като гости, докато тук, на Коматево допуснаха загуби и в трите изиграни мача. Отбора има сериозни проблеми, но срещу Левски ще се разиграят каквото и да им коства.

Густаво Алонсо може би ще получи своята картотека и ще се включи в титулярния състав. Бразилеца дебютира в контрола срещу Несебър, но сега ще има реални шансове да покаже възможностите си в Първа Лига.

Николай Киров има само един основен проблем и това е контузията на Стивън Петков. Нападателя продължава да изпитва проблеми с глезена, което ще го остави извън терена, а заедно с него аут ще остане и Фернандо Виана.

Ботев Пловдив ще се радват на добър зрителски интерес от трибуните. От фен клуба на „бултрасите“ вече подготвят организацията, като призовават по всички възможни канали – „Всички на базата в неделя“.

Двубоя Ботев Пловдив – Левски ще се изиграе в неделя, от 20:00 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации