11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ботев – Левски, прогноза (21.07.2018)

Софийско-пловдивско дерби още в откриващия кръг на Първа лига. Ботев Пловдив ще търси успех срещу един от най-неприятните си съперници. В града „под тепетата“ гостува Левски, който се намира в мини-криза. Кой ще излезе краен победител от този сблъсък, ще научим в събота вечер от 20:45.

Домакините проведоха кратка, но успешна подготовка, според треньора Николай Киров. “Канарчетата” изиграха 6 контроли, като успяха да спечелят голяма част от тях. Отборът се запази в почти същия си вид, като бе внесена свежест с няколко нови попълнения. Наставникът на Ботев, обаче, ще трябва да експериментира в атака, тъй като нападателят Диого Кампос е с контузия, а състоянието на Стивън Петков все още не е изяснено и вероятността да пропусне мача е твърде голяма.

“Сините” имат още по-големи проблеми, тъй като се разделиха със своя треньор Делио Роси през седмицата. Италианският специалист се сбогува със своя пост, след като Левски отпадна от Вадуц в първия квалификационен кръг. Божидар Митрев напуска отбора, а Паулиньо остава под въпрос за мача в събота. В първия кръг софийският гранд ще бъде воден от Георги Тодоров. Очаква се следващия треньор да бъде обявен през идната седмица.

Не е ясно как ще изглежда Левски след оставката на Делио Роси. Мнозина се надяват, че тя ще промени облика на тима в положителна насока, но дали това ще бъде точно така, предстои да разберем. Ботев ще гони задължителна победа пред собствена публика. Всички тези факти ни навяват на мисълта, че ще станем свидетели на открит двубой, в който голове ще има.

Прогноза: Двата отбора да отбележат – ДА

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации