15.9 C
Ню Йорк
неделя, май 19, 2024

Buy now

Ботев Пловдив – ЦСКА 1948

Последния мач между двата отбора тук завърши при нулево равенство

ЦСКА 1948 гостува на Ботев Пловдив в решаващ мач за участие на бараж за европейските клубни турнири. Срещата на стадион „Христо Ботев“ е от 20:15 часа наше време.

Само преди няколко дни, Ботев Пловдив записа тук много важна победа над ЦСКА София, с която си осигури участие на финала за Купата на България. Успеха с 2-0 над „червените“ пред близо 20 000 души публика определено ще изиграе своята роля за доброто представяне на „канарчетата“ и в предстоящата среща.

Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 са с равен брой точки, а в битката за 7-мото място се включват Арда и Славия София. В предходния кръг „белите“ надиграха „канарчетата“ с минималното 1-0 на „Колежа“, докато ЦСКА 1948 и Арда (Кърджали) си поделиха точката.

Голямата въпросителна днес е пред Душан Керкез, който ще трябва много добре да прецени кои играчи да запази за финала срещу Лудогорец. Конте и Попов вероятно ще останат на резервната скамейка. И двамата си изкараха по осем жълти картона, а при само още един ще получат наказание от по два мача.

Георги Гинчев ще ръководи срещата, която ще се предава директно в ефира на ТВ Диема Спорт. Прогнозите спрямо обстоятелствата са за равностоен мач. За победа на Ботев Пловдив коефициентите са между 1.70 и 1.80. Хикса е 3.90, а за победа на Арда.

предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации