7.7 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ботев Пловдив – Славия, 15 август 2016.г, прогноза

В последния двубой от третия кръг на Първа професионална лига Ботев Пловдив посреща Славия. Срещата е в понеделник (15 август) от 20:00 часа на клубната база на „жълто-черните“ в Коматево. Двубоя можете да гледате на живо, онлайн в сайта на Gong Play.

Гледай на живо Ботев Пловдив - Славия

Ботев Пловдив се намира на 12-о място след първите два кръга като има само една спечелена точка. Тя бе завоювана в първото домакинство на тима за сезона срещу Локомотив Пловдив, което се игра в Бургас. Сега обаче „жълто-черните“ се завръщат у дома, ако можем така да наречем стадиона в Коматево. В миналия кръг Ботев стартира силно и поведе на Лудогорец, но в крайна сметка загуби с 1:4. Няма база за сравнение между техният отбор и този на шампионите, така че Николай Костов и компания не трябва да отдават огромно значение на тази загуба. Ботев има само една загуба в последните си шест домакинства и в предстоящия мач се нуждае от победа срещу разколебания отбор на Славия. Под въпрос за срещата е единствено бранителя Костадин Стоянов, който изпитва болка в коляното. Всички останали футболисти са на разположение на Николай Костов и водени от Тодор Неделев те ще търсят трите точки.

гледай на живо в Efbet

Славия започна с добър резултат сезон 2016/17, побеждавайки с 1:0 Заглебие Любин в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Те обаче не успяха да удържат аванса си на реванша и загубиха с 0:3, с което напуснаха надпреварата. В първенството Славия стартира с гостуване на ЦСКА-София и допусна поражение с 0:2, след което „белите“ не успяха да спечелят и точка срещу Берое на „Васил Левски“ (1:2), въпреки че поведоха в резултата. Така Славия е единственият отбор без спечелена точка в Първа лига и се намира на последното 14-о място. В отбора има много млади играчи, които им трябва доста време, за да са на нивото на своите по-опитни съотборници. Борислав Балджийски също разочарова в първите два мача и не е никак изненадващо, че играта на „белите“ не се получава.

Не мисля, че Славия ще успее да промени облика си за предстоящия мач, което дава шанс на Ботев да спечели първи три точки. „Канарчетата“ ще имат подкрепата на публиката и смятам, че тя ще им даде криле, за да спечелят тази среща.

ПРОГНОЗА: 1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации