8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Бразилия – Белгия Прогноза

Бразилия – Белгия безспорно ще бъде най-интересния четвъртфинал. Домакин е стадиона в град Казан, а събитието е с начален час 21:00 в петък вечер.

Селесао се включиха, като фаворити за световната купа, а с показаното до този момент защитиха тези твърдения. Тите наложи по-различен стил на игра, в който главна роля заема дефанзивната зона. В защита Бразилия се представят стабилно, без да изпитват проблеми и несработеност. Атакуващите действия са поверени на бързоногите офанзивни състезатели в лицето на Неймар, Коутиньо, Жезус, които за кратко време пренасят топката от централната зона до противниковото наказателно поле. Тите ще бъде без контузения Дъглас Коща, а бековете Марсело и Данило остават под въпрос.

Мнозина неутрални фенове вече симпатизират на белгийската селекция, поради играта, която показват възпитаниците на Роберто Мартинез. До този момент Белгия записа само победи в турнира, като головата им разлика е 12:4. Проблемите в белгийския състав са разрешени и Мартинез ще разчита на всички свои футболисти. Ромелу Лукаку и Еден Азар пропуснаха част от световното, но вече са напълно възстановени и тренират наравно със своите съотборници.

Прогнозата ни се базира основно на показаната игра в предни редици от двата тима. Трудно е да се състави предвиждане за крайния изход. Смятаме, че Бразилия ще се окаже победител, но подобен залог е без стойност, тъй като се срещат два фаворита още на четвъртфинален етап. Ще прибегнем към една от любимите ни опции – гол/гол. Двата отбора ще отбележат голове, като по-вероятно е това да стане през втората част.

Прогноза: Двата отбора да отбележат – ДА

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации