8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Бран – Стабек, прогноза (19 юни 2017)

Бран – Стабек
Норвегия, Елитсериен
Начало: понеделник, 19 юни 2017 г., 20:00 часа
Стадион: „Бран“, Берген

Последната среща от 13-тия кръг в Норвежката Елитсериен лига ще се изиграе в понеделник вечер, когато Бран е домакин на Стабек. Преди края на този кръг Бран заемат трета позиция в таблицата, а гостуващия Стабек е на шеста позиция.

Изминалите два кръга не приключиха положително за Бран, и макар отбора да не допусна загуба, то не успя да победи едни от преките си конкуренти в лицето на Алесунд и ОД БК.

Като домакини Бран са единствения отбор в лигата за момента, който се справя перфектно у дома, без да е допуснал нито една загуба. Пред своите верни фенове Бран регистрираха четири победи и две ремита, отбелязвайки цели 17 гола.

Стабек не може да се похвали с подобна статистика. За разлика от Бран, Стабек влиза в този кръг след две последователни поражения и макар в момента да са на шесто място, се наблюдава сериозен упадък във формата им, което ще доведе до бързо изпадане в таблицата.

Като гости Стабек имат точно две победи за изминалите пет гостувания, но и двете победи дойдоха над съперници намиращи се в долната половина на таблицата в лицето на Молде и Хаугесунд.

Бран – Стабек статистика

Ако погледнем реално над ситуацията, определено Бран е надценен от букмейкърите. Стабек могат да използват ситуацията и да извлекат дивиденти от този мач, а още повече времето да допуснат първа загуба у дома може би е дошло!

Прогноза: 2 @ 5.75 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации