10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Брей Уондърърс – Дъндолк, прогноза (30 юни 2017)

Брей Уондърърс – Дъндолк
Висша Лига, Ирландия
Начало: петък, 30 юни 2017 г., 21:45 часа

Най-интересната среща в петъчния футболен ден определено е сблъсъка във Висшата Лига на Ирландия между третия Брей Уондърърс и втория Дъндолк. И двата отбора се намират в добра форма с поредица от победи, но разликата по-между им е доста осезаема, обстоятелство, което Брей Уондърърс ще се опитат да променят.

Брей Уондърърс трябва да спечели това единоборство, в противен случай разликата им с Дъндок ще се запази. Брей спечелиха ключов мач срещу петия Дери Сити у дома, а в последния кръг се справиха лесно с Галуей Юнайтед. Хари Кени наложи успешно атакуващия стил в играта на състава си, а доказателство за това са голяма част от резултатите завършили с над 2,5 дори над 3,5 гола!

Гостуването на Дъндолк ще е огромен тест за селекцията на Стивън Кени, които записаха три чисти победи след като загубиха с 0-3 от лидера Корк Сити. След трагичната загуба, Дъндолк не загуби морала са, а точно обратното. Последва победа със 0-6 над Дроида, 4-0 над Фин Харпс и 2-0 над Галуей.

Брей Уондърърс спечелиха в последните два сблъсъка, а последната победа на Дъндолк тук е от 2016 година. Най-логичния залог за този мач определено остават головете, но не трябва да пренебрегваме добрия устрем на Дъндолк!

Прогноза: 2 @ 1.60 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации