14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Брей Уондърърс – Лимерик

Брей Уондърърс и Лимерик ще играят четвъртфинален мач от Купата на Ирландия.

Брей Уондърърс - Лимерик
Брей Уондърърс – Лимерик

Двата отбора играят в различни лиги, но като цяло са доста равностойни. Брей Уондърърс се подвизават в елита на Ирландия, а Лимерик са в долната дивизия, но от следващия сезон могат и да заиграят при тях. Формата на Брей Уондърърс преди този мач не е от най-добрите и във временното класиране на Висшата лига на Ирландия са едва на осмо място с актив от 18 точки, след изиграни цели 15 кръга. Лимерик са в Първа дивизия, където са втори във временното класиране, само на точка от първия Лонгфорд Таун.

Брей Уондърърс макар и сочени за фаворити в този мач, не са точно такива. Интересно е, че в последните два мача между тези два отбора Лимерик печели и двата, но трябва да отбележим, че и двата мача бяха без никакво значение. Значителното бе резултата: 4-0 и в двете срещи за Лимерик.

Лимерик имат по-голям хъс за игра в този мач и ще се борят с всички сили както за Купата, така и да успеят да се прехвърлят от следващия сезон в елитната лига.  Определено оспорван мач, в който предпочитам да избера опцията над 2,5 гола за най-сигурно, тъй като срещите между тях винаги са били резултатни.

Прогноза Брей Уондърърс – Лимерик:

arrows greenНад 2,5 гола при 1,80 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации