6.9 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Брентфорд – Манчестър Юнайтед (30 март 2024)

В събота вечер на стадион Брендфорд Къмюнити в Лондон „пчелите“ приемат Манчестър Юнайтед в среща от 30-тия кръг на английската Висша лига. Домакините загубиха като гости от Бърнли в последния кръг, а „червените дяволи“ си спечелиха място на полуфиналите от турнира Фа Къп след като отстраниха Ливърпул.

Брентфорд отстъпи пред Бърнли с 2-1 като след 8-мата минута играха с човек по-малко. Изгонен беше Серхио Регилон, с което съдбата на ръководеният от Томас Франк тим бе предизвестена. След тази загуба Брентфорд остана на 15-та позиция и вече е опасно близо до зоната на изпадащите.

Проблемите в лагера на домакините са кадрови, а списъка с контузии се попълва след всеки изминал мач. Отбора допусна цели 17 загуби от началото на сезона, с по-лоши показатели са само Бърнли и Шефилд Юнайтед.

Възпитаниците на Ерик тен Хаг се възползваха от проблемите на Евертън в последния кръг, побеждавайки ги с 2-0 у дома. След тази победа „дяволите“ продължават да се държат на 6-то място и с пасив от 9 точки до спечелване на позиция за класиране в Шампионска лига.

Манчестър Юнайтед все още помнят срамното поражение с 4-0 от Брентфорд тук през август месец 2022 година, но пък впоследствие се реабилитираха с две победи на Олд Трафорд. Брентфорд е отбор, който успява често да се разпише в противниковата врата, без значение срещу кой отбор играят.

Прогноза: Гол/Гол

Powered by
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации