13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Валенсия – Елче, прогноза

В среща от деветия кръг на испанската Примера дивисион Валенсия посреща Елче на своя стадион „Местая“. Двубоят е с начален час 21:00ч. в събота 25.10.2014г. Сайта Efbet.com предлага коефициенти за победа на Валенсия от 1,36, успеха за Елче се приема на 8,50, а равенството е оценено на 4,75. Двата отбора си размениха по една домакинска победа с 2:1 през миналия сезон.

Валенсия е на 14-то място с 17 точки до момента. Тимът беше в серия от пет победи и две ремита до последния кръг, когато отстъпиха на Депортиво Ла Коруня с 0:3. Пред своя публика представянето на „прилепите“ е белязано от голове. Валенсия спечели и четирите си домакинства до сега в Примера, във всичките отбеляза по три гола на мач. Под въпрос за двубоя са Софиане Фегули и Карлес Гил. Пако Алкасер, Пабло Пиати, Даниел Парехо и Андре Гомес отново ще са сред основните футболисти в състава на домакините. Валенсия се нуждае от победа за да бъде забравена загубата от Депортиво през миналия уикенд, а отбора на гостите е повече от подходящ за това.

Елче се намира в зоната на изпадащите на 18-то място в класирането на Примера дивисион. Отбора е с една победа, две равенства и пет поражения. Формата на тима е отчайваща, губейки четири от последните пет срещи. А във всичките си четири на брой гостувания, резултатът от мачовете им завърши над 2,5 гола. Сред контузените е единствено Давид Ломбан.

Двата отбора са с коренно различни амбиции и цели в шампионата. Валенсия е устремена към местата даващи право на участие в европейските клубни турнири, а гостите от Елче са сред тимовете борещи се да не изпаднат. Моята прогноза е за убедителна победа на домакините.

Гледай Валенсия – Елче на живо ТУК!

Прогноза Валенсия – Елче над 2,50 гола

Сигурност: 6/10

Коефициент: 1,80 в Efbet.com

 

Последни  директни срещи:

Валенсия – Елче 2:1

Елче – Валенсия 2:1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации