18.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Валенсия – Лас Палмас, 22 август 2016 г., 23:00 ч.

Отборите на Валенсия и Лас Палмас ще сложат край на първия кръг от сезон 2016/2017 в испанската Примера Дивисион. Двубоя между тях е с начален час 23:00 българско време, в понеделник, 22 август 2016 г.

През изминалия сезон Валенсия се провали тотално, завършвайки на незавидното за тях 12-то място. Днес те са амбицирани да постигнат много повече, но дали имат нужното, ще разберем скоро. Лас Палмас от друга страна са напълно удовлетворени от представянето си през изминалия сезон и за тях е достатъчно само да участват в елита на испанския футбол. През изминалия сезон Валенсия и Лас Палмас се срещнаха цели четири пъти, два пъти в Примера и два пъти в срещи от Купата на Испания. В Примера Дивисион Лас Палмас ги надиграха с 2-1 като домакини и завършиха наравно на Местая, а в мачовете от купата Валенсия победи и в двата.

Валенсия приключи стария сезон освен на незавидна позиция и с три поредни загуби. В отбора нищо не вървеше както трябва, като впечатление направиха изключително слабите им мачове у дома, където са традиционно фаворити. Старши треньора Пако Айестеран е начело на „прилепите“, но като цяло испанеца не го чака нищо хубаво, след като от Местая само си тръгнаха добри играчи, а новите попълнения не са нищо особено. Няма ги вече халфовете Гомес и Хави Фуего, както и защитниците Пабло Пиати, Негредо, Де Паула, и Бараган.

Лас Палмас бяха достигнали дъното през изминалия сезон, но през втората половина се съживиха и успяха да се завърнат в играта. Стартираха много слабо, с четири поредни загуби и една единствена победа за първите десет кръга. След това обаче започнаха да играят доста по-добре и успяха да се отдалечат на достатъчно разстояние от опасната зона.

През лятото от отбора си тръгнаха ключови играчи в лицето на Уилям Хосе, Алемана и Лопес. Все пак през изминалите контроли отбора не показа лоша игра, като победиха Тенерифе, Каляри и Маритимо, а с немския Дармщат завършиха наравно.

Както казахме в началото Валенсия тръгва с големи амбиции, но все още е рано да видим дали те биха могли да се осъществят. От друга страна Лас Палмас изглежда доста уверен след и по време на контролните мачове, което предполага голове и в двете врати!

Прогноза: Гол/Гол @ 1.85 коефициент 100 лева бонус Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации