19.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ваучер от Bet-at-home

Bet-at-home ваучер

bet-at-home ваучерЕксклузивно само и единствено във Bet-at-home без депозит вие можете да поръчате своя ВАУЧЕР за безплатен залог!

Ваучер от Bet-at-home е чудесен подарък за вас и промоцията не е вечна, така че побързайте, направете своята регистрация в букмейкъра от тук и ще получите своя подарък на момента!

С помоща на безплатния Ваучер от bet-at-home вие ще имате възможността да се забавлявате и изберете точните прогнози на различни спортни събития предстоящия през настоящата и новата 2013 година! Освен за футбол, ваучер от Bet-at-home можете да използвате и на Ски състезания и скокове, да познаете финалиста в Шампионска лига. Да изберете свойте фаворити в квалификацийте за Световното Първенство в Бразилия през 2014. Ако сте любител на по-мъжките спортове и сте фен на хокея, то тук е вашето място! Остават хандбал, волейбол, баскетбол и така нататък, а не рядко в програмата на букмейкъра присъстват и боксови срещи!

За да заредите сметката си с Bet-at-home ваучер трябва да изпълните следните лесни стъпки:

  • регистрирате се в Bet-at-home от тук;
  • влезате в акаунта си и от меню „Депозит“ избирате – „Ваучер-Изкупуване“;
  • избирате стойността на ваучера и натискате – Изискване;
  • след секунди кода на ваучера ще бъде наличен на вашия имейл и вече може да бъде осребрен!

Освен ваучерите, в Bet-at-home ви очакват страхотни спортни оферти, редица джакпоти, покер промоции и много други! Напомняме, че бонуса за презареждане все още е наличен и е един от най-големите в мрежата!

Bet-at-home – Време е за генерална промяна!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации