6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Вердер – Байерн Мюнхен (28 яну 2017)

Вердер – Байерн Мюнхен
Бундеслига, Германия
Начало: 16:30 ч., 28.01.2017 г.

Вердер Бремен приема у дома Байерн Мюнхен в среща от 18-тия кръг на немската Бундеслига. Срещата е в събота от 16:30 часа българско време и изправя 15-тия срещу 1-вия във временното класиране.

Ситуацията в Бундеслигата вече се нормализира. Изненадата на сезона Лайпциг отстъпи първото място на Байерн Мюнхен, а скоро ще видим и други премествания в класирането.

Вердер Бремен все още е над опасната линия, но събраните от тях едва 16 точки са крайно недостатъчни за да им осигурят някакво спокойствие. Само три точки ги делят от опасната зона и след този кръг могат да се окажат опасно близо до най-застрашените отбори.

Вердер Бремен демонстрира известен прогрес в играта си, след като пет поредни мача бяха непобедени, докато в изминалия кръг не отстъпиха от Борусия Дормтунд. Срещу Байерн Мюнхен ще им е доста трудно, а в допълнение към това аут остават Дробни, Баргфред, Грилитс, Хайрович и Йохансон.

Байерн Мюнхен засили темпото и вече е в серия от шест поредни победи. Единствената загуба за колоса дойде при гостуването им над Борусия Дормтунд. Днес тимът на Карло Анчелоти е лидер с аванс от три точки пред доскорошния водач в Бундеслигата – Лайпциг. Останалите отбори изостават с повече от 10 точки и едва ли ще видим някаква интрига за първото място и през този сезон.

В лагера на гостите няма почти никакви проблеми, като налице са всички титуляри, начело с Роберт Левандовски, който оглавява класацията за голмайстор на отбора.

В Бремен трудно ще видим някаква изненада, макар да видяхме измъчена победа над Борусия над този съперник. Все пак не трябва да забравяме, че Вердер записаха последната си победа над този съперник преди близо 10 години, и в събота едва ли ще успеят и да се разпишат.

Прогноза: Над 2,5 гола @ 1.50 коефициент

Гледай на живо Вердер Бремен – Байерн Мюнхен онлайн

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации