6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Вердер Бремен – Айнтрахт Франкфурт, прогноза

В една от битките за оцеляване в немската Бундеслига, един срещу друг се изправят отборите на Вердер Бремен и Айнтрахт Франкфурт. Вердер Бремен ще гарантират оставането си в елитната Бундеслига само и единствено след победа в събота.

Двубоя е от последния кръг на сезон 2015/2016 година в Бундеслигата и ще е от изключително значение и за двата отбора. Срещата започва в събота, 14 май 2016г., от 16:30 часа българско време.

Айнтрахт Франкфурт се наложи над „бременските музиканти“ с 2-1 в първата среща по-между им през сезона и сега гостите ще трябва само да не загубят срещата за да се спасят от изпадане.

Букмейкърите очакват победа за Вердер Бремен, като коефициента за това събитие е 1.90, докато за победа на гостите този коефициент достига до 3.80.

Гледай Вердер Бремен – Айнтрахт Франкфурт на живо Efbet

Вердер Бремен заемат 16-та позиция във временното класиране и са първия отбор застрашен от изпадане в лигата. С актив от 35 точки отбора се нуждае само от победа, за да успее да прескочи намиращия се на едно място пред тях Айнтрахт.

За отбора на домакините аут остава Фин Бартелс, както и Сантяго Гарсия, но други проблеми пред Виктор Скрипник за предстоящия двубой няма.

Айнтрахт Франкфурт засили представянето си за последните две седмици, като записа серия от три победи, преди което пък беше в същата серия но от загуби. След спечелените 9 точки отбора успя да се измъкне от опасната зона, но опасността все още не е преминала.

Срещу Вердер Бремен, „орлите“ имат забележителен успех, като за последните 11 срещи между тях имат само една загуба.

Нико Ковач ще може да разчита на доскоро наказания Харис Сеферович, като единствения проблемен титуляр аут от терена остава Шаболш Хушчи.

С оглед колебливото представяне на Вердер Бремен и имайки предвид набралия скорост Айнтрахт Франкфурт, смятам, че е много вероятно да станем свидетели на изненада.

Прогноза Вердер Бремен – Айнтрахт Франкфурт: 2 @ 3,80 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации