12.1 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Верея – Левски 12:30, събота 16 март (на живо)

„Трейс Арена“ в Стара Загора приема отборите на Верея и Левски. Срещата е последна от редовния сезон, след което по регламент всички отбори ще се разделят на две групи. Левски ще е в първата шесторка, където ще се опита да се пребори с Лудогорец и ЦСКА за титлата, а Верея ще се бори за оцеляване.

Двубоя Верея – Левски гледайте на живо от 12:30 часа в събота, 16 март 2019 г. директно от тук с онлайн залози в bet365. Шансовете на домакините според букмейкърите са нищожни, след като коефициента за 1-ца е 26.00 в bet365.

След загубата от Лудогорец в последния кръг, ситуацията в Левски загуби положителния привкус от последните добри резултати. Прояви се огромната разлика в класите между двата отбора, което в голяма степен определя шансовете на „сините“ за титла като минимални. След загубата с 0:2 в София, Левски остават на трето място в таблицата, изоставайки от Лудогорец с 8 точки и от ЦСКА с 3.

Живко Миланов ще започне като централен бранител, и това ще е първото участие на футболиста след завръщането му в лагера на „сините“. Нуно Рейш от друга страна ще вземе участие в тази среща на мястото на наказаният Хали Тиам. Валери Божинов също ще е титуляр, след като бе контузен, в игра ще видим и Еркебулан Сейдахмет, както и новото попълнение Седрик Унтонджи.

Верея от друга страна е единственият отбор в Първа лига без нито един успех от началото на кампанията, и в същото време отбор, който успя да се „опълчи“ на Лудогорец. В състава от Стара Загора са наяве редица нерешими проблеми, а бъдещето им остава без всякаква светлина.

В състава на Верея на линия за мача са вече Станислав Маламов и Бранислав Василиевич, а първият от тях ще е най-голямата заплаха за Левски. Бившият футболист на ЦСКА има запомнящи се моменти в кариерата си, но дали ще успее да преобърне статистикта за Верея в последния кръг ще разберем в събота.

Прогноза: Гол/Гол @ 3.40 коефициент в bet365

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации