6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Верея – Септември, Първа Лига (23 юли 2018)

Последен мач от откриващия кръг на Първа лига

Ето, че измина първия уикенд, изпълнен със страсти и вълнения от родните терени. Последните щрихи ще бъдат внесени от Верея и Септември, които се изправят помежду си в понеделник от 20:45 на “Трейс Арена”.

Подготовката, проведена от двамата треньори, бе сравнително сполучлива. Николай Митов успя да запази почти същия облик на своя състав, без да внася промени. Септември се раздели с Богомил Дяков, Станислав Маламов (подписал именно с Верея), Янко Сандански и Мартин Тошев. Разбира се, тези играчи попадаха в 90% от мачовете през изминалата кампания, като титуляри, но заместниците им са повече от пълноценни. Столичани тепърва очакват още няколко попълнения, които да запълнят дупката в офанзивната зона.

Отборът на Верея е раздиран от проблеми. Това продължава вече 2-ра година, а бъдещето не изглежда никак цветущо. Старозагорци се разделиха с ключови фигури, като Георги Андонов, Венци Христов, Валери Домовчийски, а новите попълнения на пръв поглед не изглеждат толкова равностойни. Има време, за да разберем как ще се справи Иван Колев с окомплектоването на състава, но едва ли ще видим най-доброто лице на Верея в откриващия кръг.

Букмейкърът Ефбет ни предлага общо 83 опции за залог на мача Верея – Септември. Решихме да се доверим на двете защити, които няма да имат сериозна работа в двубоя. Положенията ще бъдат рядкост, така че линията от 2.5 гола едва ли ще бъде премината.

Прогноза: под 2.5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации