12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Виктория Пилзен – Лудогорец, 23 август 2016г, 21:45 ч. ШЛ, реванш

Лудогорец гостува на Виктория Пилзен в среща реванш от плейофите на Шампионска лига. Българският шампион спечели първия мач с 2:0 в София и остава да затвърди добрите впечатления от играта си преди седмица и да се класира за втори път в групите на турнира.

Петнадесет минути на разконцентрация сериозно намали шансовете на Виктория Пилзен за класиране в груповата фаза. Те не играха слабо през целия мач, но направиха дузпа пет минути след почивката, а 13 минути след това инкасираха още един гол. При минимална загуба шансовете им щяха да са добри, но наваксване на два гола е трудна задача срещу отбор като Лудогорец.

След това поражение Виктория Пилзен загуби от Злин в Чехия с 0:2 у дома и тяхното самочувствие ще бъде ниско. Загубата от Лудогорец сложи край на серията им от 11 мача без загуба във всички турнири. През миналия сезон Виктория отпадна в плейофите и в момента изглежда, че те отново няма да успеят да направят последната стъпка. Преди няколко сезона те стигнаха до груповата фаза и завършиха трети в група с участието на Байерн Мюнхен, Манчестър Сити и ЦСКА Москва, но подобен сценарий сега изглежда малко вероятен.

Лудогорец също не успяха да влезнат в груповата фаза през миналия сезон, тъй като бяха елиминирани във втори квалификационен кръг. По-миналият сезон обаче те стигнаха до груповата фаза за първи път, което е забележително като се има предвид, че те правят своя дебют в състезанието през сезон 2012/13.

Гостите записаха още една победа с 2:0 през уикенда, надигравайки Монтана. Тимът на Георги Дерменджиев има седем победи в последните си девет мача във всички състезания и надали ще позволи на съперника да го надиграе.

Лудогорец ще се чувстват уверени, тъй като много трудно нещо може да се обърка за тях. Те надиграха своя противник, имат много по-бързи и класни играчи, така че на контра-атака в предстоящия мач ще имат доста шансове за гол. В същото време Виктория Пилзен са спечелили само един от последните си шест домакински мача, така че определено предимството в предстоящия реванш е на страната на „орлите“.

ПРОГНОЗА: Х2 @ 1.77 КОЕФИЦИЕНТ Efbet

Специално за решаващият двубой, Betfair предлагат топ коефициент от 5.00 за Лудогорец да се класира в следващата фаза на турнира! Ако изберете тази оферта от Бетфеър, ще имате възможността при евентуален неуспех за „орлите“ да си получите залога обратно по сметката, заедно с по 2 евро за всеки вкаран гол във вратата на Пилзен! В офертата можете да се включите ако натиснете на банера:

Заложи на Виктория Пилзен - Лудогорец, Шампионска лига

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации