9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Виляреал – Атлетико Мадрид Прогнози и Превю

Примера ДивисионВиляреал – Атлетико Мадрид
Испания, Ла Лига
Начало: 20 окт 2018, 19:30 ч.
Стадион: Естадио де ла Серамика

Виляреал е домакин на Атлетико Мадрид в среща от 9-тия кръг на испанската Ла Лига. Домакините се представят далеч под очакванията, докато Атлетико Мадрид се възползваха от кризата в Барселона и Реал Мадрид и вече са изключително близо до първото място. „Дюшекчийте“ са в серия от пет мача без загуба, докато Виляреал нямат успех в последните два кръга.

Диего Симеоне продължава да има проблеми с нападението, което продължава да е изключително неефективно. Атлетико Мадрид отбелязват средно по 1 гол на мач, пореди което очакванията на букмейкърите са линията от Над 2,5 гола да не бъде премината.

Статистически погледнато Виляреал имат позитивен рекорд срещу „дюшекчийте“. Жълтата подводница победиха в 15 от последните 34 мача във всичи турнири, срещу 11 победи за Атлетико Мадрид. В последните шест мача Виляреал е абсолютен рекордьор срещу Атлетико Мадрид с четири победи и две равенства.

Горното обаче не кореспондира с моментната форма на Виляреал. Жълтата подводница имат сериозни проблеми този сезон, заемат едва 16-та позиция, което изобщо не е харектерно за отбор като техния. Няма определена причина за това представяне на футболистите на Хави Кайеха, които не се справят добре и с играта си в Лига Европа.

Прогноза: Първо Полувреме Х @ 1.95 в efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации