Виляреал – Еспаньол 2019-01-09

Прогноза за двубоя Виляреал – Еспаньол

В среща от осминафиналите на турнира за Купата на Краля, Виляреал е домакин на Еспаньол. Двубоя на стадион Естадио де ла Керамика е от 21:30 часа на 09 януари 2019 и ще се излъчва директно в сайта на efbet. Това е първа среща от осминафиналите, а домакините са определени за фаворит в този мач с 1.95 коефициент за тяхната победа.

Виляреал е бледо копие на отбора, който сме виждали през последните няколко години. „Жълтата подводница“ са един от застрашените от изпадане отбори записвайки само три победи в Ла Лига за изминалите 18 кръга. Турнира за Купата на Краля е единственото им спасение този сезон, което ясно пролича от резултата в предходния кръг на надпреварата тук, когато Виляреал надиграха Алмерия с 8-0.

Еспаньол стартираха страхотно новата кампания в Испания, но всичко приключи до 11 ноември миналата година, когато изпаднаха в криза и записаха шест поредни загуби. Въпреки това отбора още е в горната половина на таблицата и все още има шансове да се класира дори до Топ 6. В предния етап от Купата на Краля отбора трудно преодоля втородивизионния Кадис.

В последните седем мача между тези два отбора с предимство винаги е бил отбора домакин. Последната победа на Еспаньол тук идва през 2015 година, когато надиграват „жълтат подводница“ в мач от Ла Лига с категоричното 0-3.

ПРОГНОЗА: 1 @ 1.9 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Виляреал новини

Карл Токо Екамби, Мариано Барбоса и Висенте Ибора остават под въпрос за домакините, а трайно контузен е Мануел Итура. Към тренировки се завръщат Бруно Сориано и Мигелон Лямбрич, което означава, че ще се на разположение на Луис Гарсия.

Еспаньол новини

Гостите са в оптимален състав, като единствено под въпрос остава Серхио Гарсия.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!