20.1 C
Ню Йорк
вторник, май 7, 2024

Buy now

Унай Емери е достатъчно опитен и знае как да победи Манчестър

Виляреал
23 НОЕ | 19:45

Виляреал и Манчестър Юнайтед са водачите в Група F. Двата отбора са с по 7 точки в актива си, зад тях е Аталанта с 5 и последен е отбора на Йънг Бойс с 3 точки.  В последното разиграване Манчестър Юнайтед излиза срещу Иънг Бойс, а Виляреал ще се бори срещу Аталанта.

Виляреал играе на приливи и отливи. В шампионска лига имат две победи, хикс и загуба, а в ЛаЛига заемат място в средата на таблицата. През уикенда завършиха наравно срещу Селта Виго и несъмнено са по-подготвени от Юнайтед за предстоящото ключово домакинство в надпреварата.

Под въпрос е морала в редиците на Манчестър Юнайтед, особено след последното им представяне и тежкото поражение от Уотфорд с 4-1 като гости, с което чашата на търпението за собствениците преля и Оле Солскяер бе освободен от поста старши треньор. Определено проблемите на „дяволите“ са в защита, която е една от най-слабите в лигата. Като гости трудностите също са големи, отбора не успя да  спечели нито една визита в Шампионска лига и само благодарение на майсторските изяви на Роналдо се намират на върха в групата.

В състава на Унай Емери аут е Жерар Морено, а Капу и Данхума остават под въпрос и участието им ще се решава непосредствено преди началото на мача. За гостите наказан е капитана Хари Магуайър, Варан е с мускулна контузия, Грийнууд е болен, а Погба лекува контузия на бедрото. Кавани остава под въпрос, както и защитника Люк Шоу, който доскоро беше с контузия на главата.

Майкъл Карик ще заема временно позицията на Солскяер и почти сигурно е да не видим резки промени в тактиката. Статистиката показва, че Виляреал няма загуба в последните три мача с Юнайтед у дома и имайки предвид последните събития има възможност да се поздрави и с успех. Очакванията за амбиция в редиците на „дяволите“ след треньорската смяна са силно преувеличени.

Залози на живо

Ман Юнайтед
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации