6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Витоша Бистрица – Дунав Русе, прогноза (20.07.2018)

“Бистришките тигри” ще поразят вратата на русенци

Откриващият мач в Първа лига изправя един срещу друг два от опашкарите през миналия сезон. Витоша и Дунав бяха замесени до последното в борбата за оцеляване, но все пак успяха да запазят мястото си в елита.

Тимът от Бистрица се раздели с Костадин Ангелов, който изведе тима до промоция във висшия ешалон, а след това успя да му осигури още един сезон в Първа лига. Явно собствениците на клуба са решили през тази кампания борбата да бъде по-сериозна и да не се налага на отбора да участва в плейаутни баражи. Витоша се подсили с няколко футболисти, като най-познатото име е това на Анти Рения, дошъл от изпадналия Пирин.

Русенският състав бе кардинално променен, като се осъществиха 9 входящи трансфера. Следящите родния футбол са запознати с голяма част от новите попълнения на “драконите”. Борислав Балджйски, Александър Александров и Иван Коконов са изявени състезатели, които имат десетки сблъсъци на най-високо ниво в своята визитка. Феновете на Дунав се надяват идния сезон да бъде по-различен от предходната кампания, в която русенци не успяха да оправдаят очакванията.

Прогнозата ни за този сблъсък се базира основно на два водещи фактора. На първо място поставяме ранната фаза на първенството и липсата на достатъчна подготовка, а също така трябва да обърнем внимание на множеството нови попълнения, които тепърва ще се сработват. Предполагаме, че ще има проблеми в двете защити, които ще доведат до голове. Предвид умората, която следва да се натрупа през втората част, нищо чудно точно тогава да бъдат реализирани попаденията.

Прогноза: Двата отбора да отбележат – ДА

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации