20.1 C
Ню Йорк
сряда, май 8, 2024

Buy now

Волеренга – Лилестрьом, прогноза (24 юни 2017)

След разочаворащото равенство със Строьмгодсет, Волеренга е домакин на Лилестроьм в среща от 14-тия кръг на Норвежката Елитсериен.

Докато Волеренга пропуснаха възможността да се изкачат във временното класиране, Лилестрьом от друга страна атакува с трета поредна победа с успех над Викинг с 1-0.

Волеренга и Лилестрьом са съседи в класирането с разлика от само точка, а победата ще е привлекателна и за двамата от тях, като победителя ще успее да се приближи до Топ 4 местата в лигата.

Волеренга нямат загуба вече три поредни срещи, а резултатите на техните съперници в класирането им позволиха да задържат добра позиция. У дома отбора има само една загуба в началото на сезона, но при гостуванията са изключително зле представящи се.

Лилестрьом от друга страна демонстират точно обратното. Отбора е в серия от четири срещи далеч от дома без загуба, а както казахме в последните четири кръга Лилестрьом нямат загуба, регистрирайки равенство и три поредни победи.

Последната среща между тези два отбора завърши наравно 1-1, а отбора тръгнал си за последно с трите точки от двамата бе Волерегна, когато през 2013 година победиха като гости с 0-1. Последната победа на Лилестрьом в Осло пък датира от 2012 година, като впечатление прави ниската резултатност при мачовете между тези два тима. Само веднъж за  последните 9 години резутлата е над 2,5 гола тук, което предполага подобно развитие на срещата в събота.

Прогноза: Х

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации