6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Време е Валенсия да вземе първа победа

Валенсия посреща на своя стадион „Местая“ Бетис в среща от третия кръг на испанската Примера дивисион, като двубоят помежду им е с начален час 17:00 в неделя 11 септември 2016г. Съперниците не успяха да вземат победа в предните си два мача и сега ще са в очакване на своята първи успех за новия сезон. Гостуващият състав няма победа на този стадион повече от 20 години в Ла Лига, като и сега очакванията на световните букмейкъри са насочени към „прилепите“. Домакински успех се приема при коефициент от 1,66, равенството е 4,00, а победа за гостите от Бетис се оценява на коефициент от 5,00.

Валенсия стартира по най – лошия начин новия сезон в Ла Лига с две загуби от два мача. Като тези две поражения дойдоха от доста непретенциозни отбори като Ейбар / 0:1 / и Лас Палмас /2:4/. И съперник като Бетис изглежда идеален за реванш пред феновете на тима, а този реванш за слабото начало на кампанията се изразява само в едно – задължителни три точки. Треньорът на тима Франсиско Айестеран ще бъде лишен от услугите на контузения защитник Аймен Абденур и халфовете Дани Парехо и Федерико Картабия. През изминалата седмица с Валенсия се раздели и нападателя Пако Алкасер, който премина в Барселона. Неговото отсъствие също ще донесе доста главоболия в лагера на „прилепите“. Като на негово място от състава на „каталунците “ беше привлечен младия стрелец Мунир Ел Хадиди, който ще попадне в групата за този двубой.

Бетис също не впечатли с играта си в първите два кръга от началото на шампионата. В първия мач съвсем очаквано тима беше разбит с 2:6 при визитата на Барселона, а във втория си мач севилци направиха нулево домакинско равенство срещу Депортиво Ла Коруня. Ясно е че Бетис няма да има много шансове за победа на стадион „Местая“, където те играят традиционно слабо и определено равенството влиза в техните планове. Уругвайският треньор на тима Густаво Пойет няма да може да използва единствено халфа Жонас Мартен, който има контузия в глезена.

Прогноза Валенсия – Бетис: Валенсия @ 1,66 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации