10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Галатасарай – Касъмпаша (14/09/2018)

Прогнози от турската Суперлига
Прогноза: Галатасарай – Касъмпаша, Суперлига – Турция

В петък ще станем свидетели на изключително интересен сблъсък от петия кръг турската Суперлига, когато един срещу друг излизат временните водачи в класирането: Галатасарай и Касъмпаша. Срещата е от 20:00 часа българско време и ще се предава пряко в сайта на efbet, а за да гледате мача на живо е необходимо просто да имате регистрация в букмейкъра, налични средства по игралната сметка, или да сте извършили залог в послендите 24 часа. Вижте как да гледате онлайн футбол в efbet директно от тук.

Фатих Терим получи неочакван „удар“ от Трабзонспор в изминалия четвърти кръг от новата кампания. Галатасарай бяха разгромени с резултат 4-0, с което се прекъсна положителната им серия и останаха на второ място във временното класиране. След този погром Терим отново ще заложи на класическото за Галата 4-2-3-1 с Папа Ндиайе и Фернандо в средата, което е отпималния избор на специалиста към този момент. Турския национал Емре Акбаба се вписва добре в състава, но е необходимо да се предприемат още спешни рокади, което ще е възможно едва януари месец.

В същия момент на върха на таблицата е Касъмпаша. Отбора е едноличен лидер с пълен актив от точки, играещ изключително динамичен футбол, възползвайки се максимално от възможностите за контраатака, използвайки всеки възможен пропуск в противниковата отбрана. Наложеният от Кемал Йоздес стил на игра прави Касъмпаша изключително опасен, а централния нападател Мбайе Диане е в своята върхова форма. Диане отбеляза шест гола в изминалите четири мача и е готов да се разпише и във вратата на Фернандо Муслера в петък.

Двубоя Галатасарай – Касъмпаша е може би най-вълнуващият мач в петък, а прогнозирането му определено е трудна задача. Въпреки всичко казано, и въпреки проблемите в Галатасарай, домакините трудно ще загубят на домашна сцена!

Последни шест срещи между Галатасарай и Касъмпаша:

18.02.2018 Касъмпаша 1-3 Галатасарай
16.09.2017 Галатасарай 2-2 Касъмпаша
06.05.2017 Галатасарай 2-1 Касъмпаша
04.12.2016 Касъмпаша 2-3 Галатасарай
24.04.2016 Галатасарай 3-2 Касъмпаша
29.11.2015 Касъмпаша 2-1 Галатасарай

Прогноза Галатасарай – Касъмпаша: 1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации