7.7 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Гент, прогноза Лига Европа, 1/16 финал (23.02.)

В среща от реванш от 1/16-финалите в Лига Европа един срещу друг излизат Тотнъм и Гент. Срещата между двата тима ще се проведе в четвъртък, 23 февруари, от 22:05 часа българско време на стадион Уембли. Преди седмица в Белгия, Гент взе изненадваща победа с 1:0 и пристига в добро настроение в английската столица.

Тотнъм спечели с 3:0 срещу Фулъм през уикенда и се класира напред за ФА Къп. На шпорите предстои нов турнирен мач срещу Гент, в който има да заличава и пасив от 1 гол. Момчетата на Маурисио Почетино трябва да са много концентрирани в защита, тъй като един гол в тяхната врата може да и коства много.

Ерик Ламела и Дани Роуз пропускат мача заради травми. Ян Вертонген се завърна след лечение на контузия и се очаква да стартира в центъра на защитата редом до Тоби Алдервейрелд. Както обикновено в турнира, Маурисио Почетино ще направи някои ротации. Младия Хари Уинкс ще стартира в средата на терена, Сон Хюн Мин ще започне на дясното крило. Хари Кейн пък ще води атаката на шпорите, които трябва да бележат голове в тази среща.

Гент завърши наравно 1:1 през уикенда, като гост на Стандарт Лиеж. Така биволите остават на 8-мо място в класирането на белгийското първенство, далеч от лидерите. Момчетата на Хайн Ванхайзебрук обаче пристигат с добра преднина в Лондон и ще направят всичко възможно да отстранят титулования си съперник.

Добрата новина за треньорския щаб на Гент е свързана с факта, че в състава няма контузии и наказания. Това означава, че Хайн Ванхайзебрук едва ли ще прави каквито и да е промени в състава си в сравнение с мача преди седмица. Гент ще се прибере и ще действа на контраатаки, като най-голямата опасност за вратата на домакините ще бъде единствения нападател в схемата на биволите – Жереми Пербет.

Тотнъм няма право да разочарова още един път феновете си в Европа. Момчетата на Маурисио Почетино ще покажат, че загубата преди седмицата е по-скоро плод на случайност. Класата на шпорите е много по-голяма и подкрепяни от своите фенове на Уембли те ще си проправят път напред в турнира.

552Тотнъм – Гент520
Стадион: „Уембли“, Лондон
Начало: 23 февруари 2017, 22:05 часа
Главен съдия: Мануел Де Соуса (Португалия)
Прогноза: Тотнъм да се класира
Коефициент: 1.50 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации