14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Германия – Северна Ирландия, 11 окт 2016

Двубой:Германия – Северна Ирландия
Начало: 11 окт 2016г., 21:45 ч.
Турнир: Квалификации, Мондиал 2018
Прогноза: Над 2.5 гола
Коефициент: 1.55 коефициент Efbet.com

В група С от квалификациите за Мондиал 2018 в Русия, един срещу друг излизат отборите на Германия и Северна Ирландия. Бундестима очаквано е лидер в групата с пълен актив от точки, но плътно до тях се намират и Азарбейджан.

Германия нямаше особени затруднения до момента и след класически победи с по 3-0 над Норвегия и Русия, действащият шампион на планетата се отправя към следващото препятствие, което не изглежда много трудно за преодоляване.

Старши треньора Йоаким Льов няма сериозни кадрови проблеми, като на линия е и голмайстора на тима Томас Мюлер, който записа вече 4 гола в сметката си. След двубоя срещу Северна Ирландия, Германия ще гостуват на Сан Марино, където определено Льов може да позволи почивка на някой от основните футболисти.

Северна Ирландия очакваха все още да се носят на вълната на успехите им постигнати на изминалото Евро 2016, но реалността е съвсем друга. Отбора показа, че не е добре подготвен и просто лятото имаха невероятен късмет.

В първия кръг отбора се затрудни срещу Чехия в среща завършила 0-0, а след това записа победа с 4-0 но над аутсайдера Сан Марино. След последната им победа отбора заема трета позиция в групата, но това може скоро да се промени. В следващия кръг Северна Ирландия ще играе срещу Азербайджан, където реално ще видим дали имат шансове за второто място.

Германия и Северна Ирландия попаднаха в една и съща група за втори път, след като и на Евро 2016 се съревноваваха. Тогава Германия ги надигра умерено с 1-0, но днес очаквам далеч по-изразителна победа от бундестима.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации