13.2 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Германия – Камерун, прогноза (25 юни 2017)

Германия няма избор освен задължителна победа над Камерун, след като не успяха да спечелят пълен актив от точки в изминалия кръг срещу Чили. Камерун е на последно място в групата заедно с отбора на Австралия и с оглед играта им до момента, едва ли ще успеят да изненадат с нещо селекцията на Йоахим Льов.

Германия изоставаха в резултата срещу Чили, но въпреки всичко успяха да се върнат в играта. Не бяха оправдани очакванията на букмейкърите и анализаторите, които сочеха сигурен успех за Чили, след като Льов пристигна в Русия с доста неопитен състав, който обаче доказа и оправда гласуваното му доверие.

Германия подобно на Чили трябва да не загуби срещата за да продължи напред, задача, която ще е сравнително лесно изпълнима срещу съперник като африканският шампион. Камерун има проблеми във всяка една позиция на терена, най-вече в отбраната, като последните три срещи между тези две страни завършиха с победи за Германия при 3-0 и 2-0, а през 2014 година резултата бе равен.

Не търсете изненади в тази среща. Бундестима е по-добър във всеки един аспект спрямо Камерун, което ще доведе само и единствено до победа за Льов и компания!

Прогноза: П/П К/Р @ Германия 1.90 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации