14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Германия – Мексико, прогноза (29 юни 2017)

Германия – Мексико
Купа на конфедерациите, полуфинал
Начало: Четвъртък, 29 юни 2017 г., 21:00 часа

Макар и с този млад състав, Германия успяха да си проправят път до полуфиналите на турнира, с което Йоахим Льов доказа, че си разбира от работата. Германия спечелиха първо място в своята група побеждавайки отборите на Австралия и Камерун съответно с 2-3 и 3-1 и завършиха наравно с Чили 1-1. Единственото слабо звено в този състав на Бундестима е защитата, но и това е трудно осезаемо, тъй като в средата на терена футболистите на Льов си вършат перфектно задачите. След победата над Камерун, състава на Германия регистрира 13 пореден мач без загуба, от които записа 10 победи и 3 равенства.

Междувременно Мексико се класираха на второ място, точно зад отбора на Португалия в другата квалификационна група. Всъщност Мексико имат същите резултати в този турнир – две победи над Русия и Нова Зеландия с по 2-1 и равенство с Португалия 2-2.

Последната загуба на отбора в официлен мач е от полуфиналите на Копа Америка, когато загубиха от Чили. В приятелска контрола отбора загуби в началото на този месец от Хърватия, но в общ план последните шест мача нямат поражение.

Германия и Мексико имат четири срещи по-между си, в които неизменен победител бяха световните шампиони. Три от тези мачове бяха от Световното първенство по футбол, а първата среща по-между им се изигра през 2005 година в среща от Купата на Конфедерациите.

Погледнато на хартия, състава на Германия е по-добрия, най-вече поради силното влияние в средата на терена и успешното нападение, което няма пропуск. Мексико обаче също умее да атакува умело дори силни съперници като този, което предполага един отворен мач, далеч по-интересен от нулевото равенство между Португалия и Чили!

Прогноза: Над 2,5 гола @ 1.85 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации