6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Германия – Чили, прогноза (22 юни 2017)

Германия се изправят пред най-сериозното си изпитание във втория кръг от турнира за Купата на Конфедераците, когато ще се изправят лице в лице с двукратния шампион на Южна Америка – Чили.

Германия се справи добре срещу Австралия, но и те както Австралия допуснаха два нелепи гола. В нападение също има какво още да се желае, тъй като в нито един момент от срещата не се видя обичайната им безпощадност.

Това обаче не е изненадващо, тъй като Йоахим Льов е с доста смесен състав, който определено се нуждае от много работа за да подобри играта си. Срещу Чили, Льов ще  има реална възможност да тества състава си срещу истински силен отбор и крайния резултат ще покаже дали изобщо имат някакви шансове напред в състезанието.

Чили определено радват с играта си. От отбора лъха увереност и позитивизъм, а и няма как да е другояче, след като успяха да спечелят Копа Америка два последователни пъти през 2015 и 2016 година.

В отбора на Хуан Антонио Пици има много стойностни футболисти на всяка една позиция, като няма как да не отбележим присъствието на състезаващите се в немската Бундеслига Артуро Видал и Чарлс Арангис. Тук е и талисмана на Арсенал – Алексис Санчес, както и нападателя на Тигрес – Едуардо Варгас.

Букмейкърите са разпределили пазара за залози на този мач доста равномерно: 2.75 за победа на Германия срещу 2.60 за успеха на Чили, което не е изненадващо имайки предвид, че Льов не е с най-добрия си състав, а Чили играят на 101% в подобни турнири!

Прогноза: 2 @ 2.60 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации