7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Гледайте: Витоша и Верея в двубой на Бистрица

Верея има пълно право да остане в историята на българския футбол, ако отстои победа в мача срещу Витоша днес.

Към настоящия момент старозагорският тим има отбелязани 29 последователни шампионатни. В 17 от тях късметът не беше с тях, а 12 бяха изиграни в края на изминалия сезон.

Статистиката сочи, че при провал на Верея срещу Витоша (Бистрица), който ще се проведе днес, отборът ще се нареди в челната тройка на дивизията за най-голям брой срещи без победи.

До сега на първо място с най-много срещи без нито една победа е Черноморец Бс (Сф). Тимът на Ивайло Дражев в сезон 2006/07 беше победен многократно, с изключение на 0:0 с Литекс, тимът на Люпко Петрович.

Във всички случаи Черноморец Бс (Сф) ще бъде догонен от Верея с едно реми и 29 поражения в общо 30 мача.

Отборите намиращи се на челни места в срамната ранглиста не са далеч един от друг. И Раковски (Рс), и Черноморец Бс (Сф) имат само по 1-а отбелязана точка от общо 30 мача в сезон 1996/97.

Към момента серията е от 32 двубоя. В предходното първенство – 1995/96 русенците са част елита, защото отбелязват и победи, а така изпадат от класацията на отпадащи. За тяхно огромно съжаление в последните два кръга нямат успех и така серията нарасна и стои и до днес 32 мача.

Малко не достигна на съперника на Верея, Витоша, да задмине рекорда с русенците. В изминалия сезон бистренците не спечелиха от общо 32, 31 поредни мача. 32-ия мач взеха превес над Черно море с забележителното 1:0, което ги отдалече от рекорда.

Мачът може да гледате в 12:30, пряко по Нова спорт.

СЪСТАВИ В ДНЕШНИЯ ВИТОША ВЕРЕЯ

ВИТОША: Амзин, Гьонов, Георгиев, Гочев, Котев, Купенов, Милев, Мутафчийски, Лазаров, Садула, Христов;

ВЕРЕЯ: Василев, Вушурович, Георгиев, Кошут, Иванов, Рюстемов, Йоргенсен, Ндумбу, Мачадзе, Илиев, Мартинович.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации