Гледай Левски – Лудогорец

Разбери къде да гледаш на живо Левски и Лудогорец днес!

Гледай Левски – Лудогорец НА ЖИВО

Лудогорец гостува на Левски в среща от 29-тия кръг на Първа Лига. Двубоя предизвиква голям интерес, а за всички фенове на родния футбол, които няма да могат да проследят срещата на живо ще Ви предложим алтернативни варианти за лайвстрийм. Срещата официално ще се излъчва по ТВ DIEMA SPORT HD и онлайн в сайта diemaxtra.nova.bg/diemasport/, а срещата в интернет можете да гледате тук.

Левски изостават с точно шест точки от Лудогорец и ЦСКА, като „червените“ вече изиграха своя мач от кръга, което означава, че „сините“ имат реални шансове да се завърнат в битката за титлата след успех днес! Ще успеят ли обаче „осакатени“ столичани да се преборят с конкуренцията на шампиона?

Защо не? Лудогорец изобщо не е в най-добрата си форма, което се видя още от началото на плейофите, в които „орлите“ не успяха да реализират нито един гол, завършвайки наравно с Берое Стара Загора и с ЦСКА. Въпреки това, Лудогорец спечели без проблеми последните си два мача срещу Левски, което не е без значение. Друг важен фактор в полза на шампионите е, че те влизат в този мач в оптимален състав, докато за Левски това съвсем не е така. Както казват повечето наблюдатели, успех за Левски днес ще е голяма изненада!

В лагера на „сините“ проблемите са сериозни. Аут за предстоящия сблъсък остават Давид Яблонски и Жерсон, наказани са Нуно Рейш, Живко Миланов и Нганиони, а поради контузии двубоя пропускат Еркебулан и Седрик. С какво ще излезе в защита Дерменджиев изобщо не е ясно. Единствената опция за специалиста е да използва новака Деян Иванов, който обаче дори няма официално участие от началоот на сезона.

ПРОСЛЕДИ: Левски – Лудогорец онлайн